Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ChandelierImport has a deprecated constructor in /home/boeketterie/domains/boeketterie-wassenaar.nl/public_html/wp-content/plugins/eltd-cpt/import/eltd-import.php on line 7
Bruidswerk - Boeketterie Wassenaar
 
Bloemen voor uw bruiloft

Bruidswerk

Bloemen voor uw bruiloft

Wij maken van de mooiste dag van uw leven graag ook de fleurigste dag van uw leven. Een prachtig bruidsboeket hoort daar ook zeker bij. Wij helpen u graag op uw zoektocht naar het perfecte bruisboeket en bruidswerk. Uw eigen voorkeur is daarbij bepalend voor het eindresultaat. Als u voorkeur heeft voor een modern bruidsboeket zullen wij dit voor u verzorgen. Heeft u liever een mooi klassiek bruidsarrangement, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Samen komen wij tot een onvergetelijk eindresultaat.

Naast het verzorgen van een bruidboeket kleden wij de dag van uw leven graag aan met een bruidegomcorsage, bloemen voor het bruidsmeisje of de bruidsjonker. Maar ook gastencorsage’s en strooibloemen behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast kunnen de volgende zaken ook voor u verzorgen:

  • Autoversieringen
  • Tafelarrangementen

  • Kerkversiering
  • Entreeversiering