Dagverse

Bloemen en planten

Bloemen & Planten

Voor elke gelegenheid

Wij verzorgen bloemen- en planten-arrangementen voor alle gelegenheden. Voor deze arrangementen gebruiken wij verse bloemen en planten die wij dagelijks inkopen bij de veiling. Kwaliteit staat bij ons voorop. Veel van onze bloemen vinden hun weg naar de consument, maar wij leveren ook bloemdecoraties voor de aankleding van bedrijfspanden zoals winkels en kantoren. Hieronder vindt u een kleine selectie van wat Boeketterie Wassenaar voor u kan betekenen.

 • Bruidsbloemwerk

  Wij maken van uw trouwdag ook graag de vrolijkste dag van uw leven. Een prachtige, bloemrijke aankleding hoort daar bij. Wij helpen u graag en maken uw dag de fleurigste dag van uw leven. Een mooi bruidsboeket hoort hier natuurlijk bij.

  Lees meer
 • Bedrijfsbloemen

  Boeketterie Wassenaar verzorgt voor haar zakelijke klanten een volledig scala aan bloemwerk. Een fleurige felicitatie of een kleurrijke aankleding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

  Lees meer
 • Rouwbloemwerk

  Bloemen spelen bij een overlijden een belangrijke rol. Een laatste groet is bedoeld als een uiting van liefde. Bloemen kunnen op een verdrietige dag troost bieden. Ze tonen medeleven aan de nabestaanden.

  Lees meer
 • Plantenarrangementen

  Naast verse snijbloemen heeft Boeketterie Wassenaar ook een ruim assortiment aan groene en bloeiende planten. Een blijvend geschenk is bijvoorbeeld een mooie groene plant in aardewerk van Ecri, één van onze exclusieve leveranciers.

  Lees meer

Wij leveren bloemen in de omgeving van Wassenaar,
Leiden, Voorschoten en Den Haag.


Maar ook voor bestellingen in de rest van Nederland
bent u bij ons aan het juiste adres.