Over de

Boeketterie Wassenaar

Als bloemen het woord moeten doen,
laten wij ze voor u spreken

In Wassenaar is onze bloemenwinkel al jaren een begrip. Boeketterie Wassenaar is gelegen in het midden van het winkelcentrum de Langstraat. De Boeketterie is een welkome stop voor winkelende voorbijgangers. In onze winkel hebben we dagverse bloemen en planten. Kwalitatief goede, verse bloemen en planten zijn, samen met onze enthousiaste medewerkers, de ingrediënten voor een prachtig product. Of u nu op zoek bent naar een mooi verjaardagsboeket, een klassiek bloemstuk of een modern bruidsboeket, wij verzorgen dit graag voor u. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u speciale wensen, of nog vragen? Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, de mail of ons telefoonnummer: 070 – 5119192. Het team van de Boeketterie staat u graag te persoonlijk te woord via de telefoon of indien gewenst per e-mail.

Bloemen & Planten

Voor alle gelegenheden

 • Plantenarrangementen

  Naast verse snijbloemen heeft Boeketterie Wassenaar ook een ruim assortiment aan groene en bloeiende planten. Een blijvend geschenk is bijvoorbeeld een mooie groene plant in aardewerk van Ecri, één van onze exclusieve leveranciers.

  Lees meer
 • Bruidsbloemwerk

  Wij maken van uw trouwdag ook graag de vrolijkste dag van uw leven. Een prachtige, bloemrijke aankleding hoort daar bij. Wij helpen u graag en maken uw dag de fleurigste dag van uw leven. Een mooi bruidsboeket hoort hier natuurlijk bij.

  Lees meer
 • Bedrijfsbloemen

  Boeketterie Wassenaar verzorgt voor haar zakelijke klanten een volledig scala aan bloemwerk. Een fleurige felicitatie of een kleurrijke aankleding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

  Lees meer

Wij bezorgen bloemen in Wassenaar, maar ook door heel Nederland

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kunnen wij ook uw bloemen bezorgen. Wij bezorgen in Wassenaar en de regio groot Den Haag, maar ook voor een bestelling in de rest van Nederland kunt bij ons terecht.