Duurzame Barometer bloemist

Duurzaamheid

Boeketterie Wassenaar is gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist met de zilveren status. Met dit onafhankelijke keurmerk tonen wij aan dat het assortiment bloemen en planten en de bedrijfsvoering duurzamer zijn. Aangesloten bloemisten bij FloraNL hebben de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren. Daardoor vormen we samen een duurzaam netwerk en worden uw bestellingen door een duurzame vakbloemist bezorgd. Ook zakelijk kunt u bijdragen aan duurzaamheid door duurzaam uw bloemen in te kopen. 

 


"Gecertificeerd duurzaam zou de norm moeten zijn"

 
Meerwaarde voor u als klant

Behalve dat het u hopelijk een goed gevoel geeft dat u als bewuste klant ook bij een bewuste bloemist inkoopt, is het fijn dat bij ieder boeket dat bij ons de deur uitgaat ook een duurzaam Label wordt toegevoegd aan het boeket. Zodat u als schenker de bewuste boodschap aan uw gewaarde relaties doorgeeft!

Aangesloten bloemisten bij FloraNL hebben de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren. Daardoor vormen we samen een duurzaam netwerk en worden uw bestellingen door een duurzame vakbloemist bezorgd.

Zakelijk en duurzaam bestellen

Duurzame verantwoording

Naast milieu-eisen en sociale verantwoording in de bedrijfsvoering, zoals energieverbruik, verpakkingsmateriaal, schoonmaakmiddelen en correcte omgang met de medewerkers en medemens, wordt de duurzame inkoop van bloemen en planten administratief goed bijgehouden en onder de loep genomen door een onafhankelijke instantie.

WILT U:
• Iets weten over alle duurzame keurmerken voor bloemen en planten?
• Het laatste nieuws over gecertificeerde, duurzame bloemisten?
• Meer lezen over de Barometer Duurzame Bloemist?
• Duurzame verzorgingstips?
• Of gewoon meer lezen over gecertificeerde, duurzame bloemisten?
Ga voor meer informatie naar MijnDuurzameBloemist.nl