Rouwboeketten en -arrangementen

Bloemen spelen bij een overlijden een belangrijke rol. Een laatste groet is bedoeld als een uiting van liefde. Bloemen kunnen op een verdrietige dag troost bieden. Ze tonen medeleven aan de nabestaanden. Geven de gevoelens weer die op een moeilijke dag niet altijd uit te spreken zijn. De keuze voor bloemen daarom is heel belangrijk. Wij helpen u daar graag bij.

Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart op een gepaste wijze aan te kleden. Houdt u het liever sober dan is dit geen enkel probleem. Eén eenvoudige kistversiering is dan een gepaste optie. Kiest u voor een kleurrijke uitvaart zorgen wij dat het rouwbloemwerk, helemaal naar uw wensen, verzorgd wordt. 

Of je nu op zoek bent naar een klassiek, lieflijk, stoer of exotisch bloemstuk. Met of zonder bijpassend lint, bont en kleurrijk of juist ingetogen. Een diversiteit aan rouwarrangementen, rouw- en troostboeketten voor Afscheid met Bloemen zijn mogelijk. Mocht u vragen hebben, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek met één van onze medewerkers.


Een laatste groet als een uiting van liefde