Vragen?

Neem contact op

System.InvalidOperationException: No route in the route table matches the supplied values.
   at System.Web.Mvc.Html.ChildActionExtensions.ActionHelper(HtmlHelper htmlHelper, String actionName, String controllerName, RouteValueDictionary routeValues, TextWriter textWriter)
   at System.Web.Mvc.Html.ChildActionExtensions.Action(HtmlHelper htmlHelper, String actionName, String controllerName, RouteValueDictionary routeValues)
   at ASP._Page_app_plugins_tblocation2_3_location_editor_cshtml.Execute() in E:\Websites-PROD\tab_de_boeketterie_wassenaar.tabernae.nl\app_plugins\tblocation2_3\location.editor.cshtml:line 5
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in E:\Websites-PROD\tab_de_boeketterie_wassenaar.tabernae.nl\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 20

 Boeketterie Wassenaar

Wassenaar is onze bloemenwinkel al jaren een begrip. Boeketterie Wassenaar is gelegen in het midden van het winkelcentrum de Langstraat, een welkome stop voor winkelende voorbijgangers. In onze winkel hebben we dagverse bloemen en planten. Kwalitatief goede, verse bloemen en planten zijn, samen met onze enthousiaste medewerkers, de ingrediënten voor een prachtig product.

 Bezorgservice

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kunnen wij uw bloemen bezorgen. Wij bezorgen in Wassenaar en de regio groot Den Haag, maar ook voor een bestelling in de rest van Nederland kunt bij ons terecht.

 Bloemwerk en arrangementen

Of u nu op zoek bent naar een mooi verjaardagsboeket, een klassiek bloemstuk of een modern bruidsboeket, wij verzorgen dit graag voor u. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u speciale wensen, of nog vragen? Neem contact met ons op.

Direct bloemen bestellen

 

Wij zijn bereikbaar via bovenstaand contactformulier, e-mail of via ons telefoonnummer: 070 – 5119192.